onsdag 17. februar 2010

Kjøkkenplanlegging i gang

Vi har endelig fått et spark i rumpa til å sette igang med kjøkkenoppussing..
Og det er jo så spennende..Så nå er det jo bare å finne ut hvordan vi vil ha det og hva vi har råd og ikke minst hva vi har plass til, og vi har jo ikke så stort kjøkken, Så vi må tenke litt praktisk også. Fikk litt inspirasjon av disse bildene som jeg fant på Living etc
Ha en fin kveld!

9 kommentarer:

 1. Hei!
  Flotte og inspirerende bilder. Oppussing er gøy, men til tider frustrerende... Men lykke til! Blir spennende å følge med.
  Takk for hyggelig kommentar hos meg forresten
  Ha en fortsatt fin kveld

  SvarSlett
 2. Herlig kjøkken!!
  Man får så lyst til å fornye sitt eget når man ser så mye fint! Det er så mye jeg vil gjøre om på mitt kjøkken så det er supert med inspirasjon :)

  Takk for din koselige kommentar hos meg!!
  Blir så glad å lese at du vil titte innom igjen, velkommen skal du være! :)

  Ønsker en fin kveld
  Klem Anki

  SvarSlett
 3. Så spennende!! Kunne ønsket det var meg :) Men har ikke hjerte til å bytte ut kjøkkeninnredningen vår enda, den er jo "kun" 10år gammel og kostet ganske så mye i den tiden:)
  Den er kisebærfarget fra Norema, i dag hadde jeg nok gått for noe lyst lekkert!!

  Lykke til og ha en flott kveld!!

  Klem fra Johanna, hiver oss på som følgere:)

  SvarSlett
 4. Hei! Er inne her for første gang i dag. Jeg så at dere skal pusse opp kjøkkenet, ser du - er midt i kjøkkenplanlegging selv så jeg følger med rundtomkring hos andre bloggere som har samme prosjekt på gang;) Kanskje man kan inspirere hverandre litt! Hva slags kjøkken-stil ønsker dere dere? Selv ønsker jeg meg et klassisk kjøkken med landlig preg, iblandet litt brukt/antikt. Høyest på ønskelista står en slagbenk som jeg kan krype opp i med tekoppen og et interiørblad...*drømme drømme...

  Mvh. Mette

  SvarSlett
 5. Spennande med planlegging då?! Etter stilen dykkar å dømme blir det garantert bra:-) Kjøken kan jo vere så mangt idag noko inspirasjonsbileta dine syner!Komfyrane var verkeleg i klasse for seg sjølv- tenk å ha ein heilt eigen AGA?!
  Lukke til frå Sjova

  SvarSlett
 6. Spennende og planlegge nytt kjøkken:)Det blir nok veldig bra:)
  klemmer

  SvarSlett
 7. god morgen.
  nydelig inspirasjon på disse bilder,blir spennende å se hva dere får til,
  jeg lurer på å male kjøkken skaper hvit,har gyllen eik nå,men se jo at matt hvit hadde blitt fint,tenkte å ta kosten fatt selv til våren,men vet ikke helt om jeg tør.
  ha en fin dag,
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 8. Så gøy å planlegge kjøkken!! Hadde gjerne gjort det igjen jeg også...;)
  Er sikker på at det blir fint, å det blir spennende å følge med hva det blir:)

  SvarSlett
 9. Kjøkken er noe av det morsomste å planlegge, men det tar jo ofte litt tid for det er mange bestemmelser som skal taes og mye som skal passe sammen. Inspirasjonen du har funnet frem er jo kjempeflott og et godt utgangspunkt. Det som er så flott når man liker den landlige og litt rustikke stilen er jo at man ofte kan få det akkurat slik man vil for mindre grunker enn man kanskje ellers ville måtte punge ut med :)

  God mandag til deg :)

  SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin