fredag 4. september 2009

Hjemme fra Frankrike!

Har nå kommet hjem fra en suuuper tur til fantastiske flotte Frankrike.. Forelsket meg helt.. Tusen takk for så koselige kommentarer jeg har fått..hyggelig overraskelse å komme hjem til :o)
Jeg har også fått en utfordring av Tino mens jeg var bortreist..Noe jeg skal sette meg ned med imorra..Sjekk ut den flotte bloggen hennes..mye inspirasjon..
Annecy.. ikke langt fra Mobalpasenteret. Det ligger nær de franske Alpene...vakkert!!


Det var veldig inspirerende å lærerik kursuke..
De har utrolig godt utvalg på designmodeller.. men også mye fint i den klassiske stilen.. Min egen smak er den litt nostalgiske.. men synes også rette designmodeller også kan være veldig fint til det rette huset.. synes også det er fint å brekke opp det helt minimalistiske med noen gamle detaljer... slik at det blir personlig.
Dette bilde er ikke fra Mobalpa, men fullt mulig å få til med deres utvalg.. her er er noen klassiske innslag som gjør hele kjøkkenet spesielt og personlig. Synes ramma rundt overskapet og sokkelbena under benken var skikkelig stilig og orginalt!

Deilig å være hjemme...

Ha en fin helg alle sammen..

Det skal jeg!!! Jeg skal kose meg masse med de flotte barna mine som jeg har savnet så mye!!! :o)

1 kommentar:

  1. Velkommen tilbake, høres ut som du har hatt en flott tur.
    En award er en utmerkelse noen gir deg når de liker bloggen din. Denne var litt annerledes fordi det fulgte med en utfordring også. Så kan du gi den videre til blogger du liker.
    Ha en fortsatt fin søndag :)

    SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin