søndag 21. november 2010

Årets første snømann

Fra kjøkkenvinduet

Tusen takk for alle koselige kommentarer på kjøkkenet vårt i forrige innlegg. Er så koselig med positiv tilbakemelding på det vi har brukt mye tid og energi på. For dere som lurer på hva slags kjøkken dette er så er det Marbodal kjøkken i Form hvit utførelse laget i noe som heter “Shaker stil” for å få en look som ligner gamle plassbygde kjøkken.

I dag har vi vært en tur ute i snøen, der årets første snømann  eller snøjente ble laget! Det var deilig å ta seg en tur ut etter en sengeliggende helg. Hele familien 4 har hatt omgangsyken i tur og orden. Så nå var det deilig med litt frisk luft.

Nå er det bare å glede seg til jul, er ikke lenge før esker med julepynt nok en gang dras opp fra kjelleren. Skal få ordnet i stand julekalender til barna denne uka. Har en kalender fra mannen var barn, men den har små lommer, der det nesten ikke er plass til noe. Derfor tenkte jeg at jeg skulle prøve å væe litt kreativ i år å finne på en ny løsning.. Noen tips?

Her er noen detaljbilder fra mitt julehjem i fjor:

jul6 jul3

jul4

God kveld til dere alle

5 kommentarer:

 1. Så nydelige bilder fra i fjor!!

  Et kalendertips er å henge pakker oppover/nedover i trappen, hvis du har trapp.
  det gjorde mamma da vi var små, og det var SÅÅ spennende å gå opp og ned trappa hver dag og se på alle de fine pakkene :)

  Klemmer

  SvarSlett
 2. Ser jo forsåvidt at du har trapp rett ved siden av kommentaren her, hihi :)

  SvarSlett
 3. Så koselig å lage snømann. Fine adventsbilder.

  SvarSlett
 4. For en nydelig blogg du har. Du har herved fått deg enda en følger ;)

  Klem fra Milla

  SvarSlett
 5. Hei :) Savner innslag fra deg i bloggen din, du har det så FINT! :)

  SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin