torsdag 8. september 2011

Morsomt oppdrag

 

Først av alt, takk for koselige kommentarer for min tilbakekomst etter en laaang bloggepause.. Jeg har rett og slett slitt med å komme i “bloggform” om det er noe som heter det.. Får håpe jeg kommer skikkelig i form igjen nå..hehe!

Min tante går for tiden med oppussingsplaner av frisørsalongen sin og lurte på om jeg hadde noe innspill i forhold til planløsning av frisørsalongen hennes.

Det er en dropin salong for damer og herrer og jeg tenkte at et litt røft utrykk kunne være en passende stil.. Jeg er så heldig at jeg har et tegneprogram hjemme hvor jeg bla omøblerer hele huset mitt innimellom. Så jeg brukte dette tegneprogrammet til å planløse det hele.

Slik ser det ut i dag:

Bilde5   Bilde6Bilde4

Her er slik jeg har planløst det nå:

Bilde2

Bilde3

Blir spennende å se hvordan det blir tilslutt ..

God kveld!!

6 kommentarer:

 1. Så spennende! Håper det blir like bra som det ser ut til på bildene :) Gøy med ommøbleringsprogram, da!

  Lykke til og god helg,
  fra Laila Johanne

  SvarSlett
 2. Jeg prøver også å komme i "bloggform" igjen ;))

  Kjempespennede med frisørsalongen, lykke til med det.

  God helg!

  Milla

  SvarSlett
 3. Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!
  Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset!
  Nu är det verkligen dags, att träffas, skratta, luncha, fika och bara njuta av livet och trevligt sällskap- Japp, det är ju en bloggträff som jag talar om så klart! Jag och Ingela har velat haft en i flera år men inte riktigt fått tummen ur (usch gillar inte det uttrycket egentligen, men ni hajar vad jag menar.) Föranmälan ska göras till vitromantik@gmail.com samt en förskottsbetalnings ska göras i samband med anmälan. Detta så att vi kan bjuda på god lunch kycklingssallad, kaffe/te, dryck och kaka. Kostnad 135:-
  Vi håller stängt för oss på övervåningen av huset så att vi till en början kan lära känna varandra där och ha lite lotteri och liknande. Vi kommer också kort presentera hur det gick till när vi förverkligade vår dröm om böckerna och butiken. Sen är det givetvis fritt att röra sig i butiken. För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort. Se under Fliken Om Kristinehamn på vår hemsida www.levvackert.se

  SvarSlett
 4. It was very useful for me. Keep sharing such ideas in the future as well. This was actually what I was looking for, and I am glad to came here! Thanks for sharing the such information with us.

  SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin