torsdag 15. april 2010

Da er den bestilt

Tadaaa.. Da har jeg endelig bestemt meg for hvilken farge jeg vil ha på kjøleskapet mitt og det er nå bestilt... Og fargen ble som dere ser: pastellgrønt.. Litt vel dristig kanskje, men jeg tror det blir en fin fargeklatt i et elles så hvit kjøkken.. Kjøkkenet blir mest sannsynelig bestilt imorgen..spennende!

Nå er det lenge siden jeg har hatt tid til å blogge..Dagene flyr!

I helga var jeg på en skikkelig loppemarked runde og fant masse fint.. Tenkte jeg skulle sette ting og tang på plass å få tatt bilder av det, så det kommer et innlegg om ikke lenge..Er så stas med at loppemarkedsesongen er i gang!!

Nå er det bading og legging av barn, også skal jeg sette meg ned å la meg inspirerere av interiørblogger her i Blogglandia :)

Ha en fin kveld!

Nå gjenstår det bare de sisteplanleggingsdetaljene før


5 kommentarer:

 1. Åh, heldiggris! De kjøleskapene fra Smeg er bare megastilige! Ett sånt hadde passet perfekt inn her i huset...

  Fortsatt go mandagskveld!

  Hilsen Camilla borti veien ;)

  SvarSlett
 2. Ooooohhhh, så lekkert. Jeg holder helt med deg. Skal man ha et kjøleskap fra Smeg så er mintgrønn veien å gå. Gratulerer så mye :D

  SvarSlett
 3. Så fantastisk kjøleskap!! :) Og utrolig kul farge! tipper du blir kjempefornøyd! :)

  SvarSlett
 4. Ahhh dem er så fine disse kjøleskapene, kunne godt tenkt meg ett selv. One day, one day. Jeg syns den krukken til oliventreet ditt var UR FINT, det var så fint at jeg nå sitter her å tenker på om jeg burde skifta ut mine krukker. Har jo to trær stående....

  SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin