onsdag 28. april 2010

Tips potteskjuler!




Jeg har siklet på denne type potteskuler i sink lenge, men jeg synes den har vært for dyr så har derfor ikke tatt meg råd til den. Men jammen i meg fikk jeg et tips fra naboen om å se i KID interiør reklameblad, og der har de begynt å selge den også til en brøkdel av prisen :) Så i dag gikk jeg til innkjøp av en. Den har fått sin plass på ved siden av utgangsdøra med et oliven tre i.. Veldig fornøyd!
Den kommer i 3 størrelser 25cm, 46 cm og 51 cm

onsdag 21. april 2010

Noen nyinnkjøpte lopper på plass

Jeg fant en del fine ting på loppemarked i helga.. og ting og tang kommer sakte men sikkert på plass. En fin taburett er satt på toalettet vårt. Kjøpte også sinkbøtten i helgen, men den kjøpte jeg på Kremmerhuset for bare 49 kr.








Denne fine lille vasen fant jeg også på loppemarked.. er så herlig å sette vårblomster i.






Fant også en kjempefin gammel stålboks, som sikkert er brukt til dokumenter, men jeg tenkte den skulle få plass på det nye kjøkkenet vårt når det kommer på plass. Noen søte vaser, boller og smørholder ble også med hjem:








Alt dette for under 50 kr.. Synes det var en ganske så go deal :) Fant også masse annet fint, men har stuet en del ned i kjelleren så lenge. Så det kommer nok flere loppis innlegg framover..
Ha en fin kveld


torsdag 15. april 2010

Da er den bestilt

Tadaaa.. Da har jeg endelig bestemt meg for hvilken farge jeg vil ha på kjøleskapet mitt og det er nå bestilt... Og fargen ble som dere ser: pastellgrønt.. Litt vel dristig kanskje, men jeg tror det blir en fin fargeklatt i et elles så hvit kjøkken.. Kjøkkenet blir mest sannsynelig bestilt imorgen..spennende!

Nå er det lenge siden jeg har hatt tid til å blogge..Dagene flyr!

I helga var jeg på en skikkelig loppemarked runde og fant masse fint.. Tenkte jeg skulle sette ting og tang på plass å få tatt bilder av det, så det kommer et innlegg om ikke lenge..Er så stas med at loppemarkedsesongen er i gang!!

Nå er det bading og legging av barn, også skal jeg sette meg ned å la meg inspirerere av interiørblogger her i Blogglandia :)

Ha en fin kveld!

Nå gjenstår det bare de sisteplanleggingsdetaljene før


onsdag 7. april 2010

Tar en utfordring

Jeg tar en utfordring fra Guttemamma med å vise fram min favoritt potteskjuler:




Jeg er så glad i denne store Tekoppen jeg kjøpte på Home and Cottage for en stund siden.. Og synes den er så koselig å bruke som potteskjuler.

Jeg har også veldig lyst å kjøpe meg en slik pokal til å ha både ute og inne:



Tar du utfordringen hennes?

tirsdag 6. april 2010

Vårlig stemning

Da var en deilig hyttepåskeferie over for i år.
Været har jo ikke vært helt etter ønsket, men det ble noen skiturer og kanskje 15 min i solveggen, og masse innekos med spill og skravling.
Nå er det våren neste!


Skulle gjerne tatt noen vårbilder fra hjemme hos oss, men det hadde det ikke blitt mye stemning av.. Her er det kaos, med full oppussing av en mellomgang.. Så da blir det noen flotte bilder fra Jeanne d'Arc Living enn så lenge.






Ha en fin kveld!
Blog Widget by LinkWithin