søndag 20. desember 2009

STOR GIVAWAY HOS MEG!!!

Da har jeg rundet hele 5.000 besøkende på min blogg og vil feire dette med en heidunrende Giveaway! Jeg ønsker å gjøre litt stas på dere nåværende og kommende lesere og følgere av bloggen min, og vil derfor dele ut et gavekort på 200 kr på Home & Cottage. Eller for de som ikke har denne butikken i nærheten, kan heller få en gave derfra til samme verdi.
Trekningen vil foregå 10.01.10

Idèen til premien fikk jeg av Lottas Himmelrom som delte ut det samme for en stund tilbake.. En premie jeg veldig gjerne kunne tenke meg selv.

Også er det jo litt stas med et gavekort på nyåret da det sikkert er nyttårssalg på en mengde varer...




For å være med gjør du det på dette vis:


1. Ett lodd får du om du legger igjen en kommentar under dette innlegget


2. To lodd får du om du i tillegg legger deg til som følger


3. Tre lodd får du om du i tilegg til det over legger bildet fra dette innlegget inn på bloggen din og linker det til denne Giveawayen.
Husk å skrive hvor mange lodd du tar.
Har du ikke blogg, legg en kommentar under dette innlegget med et navn og send meg i tillegg en mail, med det samme navnet og email adressen din.
LYKKE TIL ALLE SAMMEN!




fredag 18. desember 2009

Sinkspray før og etter

Jeg har latt meg inspirere av mange av dere interiørbloggere til å bruke denne sinksprayen fra Europris.. Jeg kjøpte noen messing ting for 5 kr stk på loppemarked for en stund siden.
Først prøvde jeg en sinkspray fra Biltema, med et noe uheldig metallicaktig resultat, så det ble ikke bra, men sinksprayen fra Europris ga en fin matt og sinkaktig overflate.. Så denne er absolutt å anbefale :)



Før:




Etter:




Jeg nyter i dag nyvasket hus...Finnes det en mer behagelig følelse??
Var kanskje i tidligste laget i forhold til julaften, for det blir nok fort stygt igjen.. Men vi får bare ikke holde oss hjemme..Vi kan heller dra på besøk til folk å rote der i steden ;) Hehe!
Imorgen blir det siste innspurt av julegaveshoppinga, får håpe jeg finner alt jeg skal imorgen, slik at jeg bare kan puste ut og slenge beina på bordet resten av førjulstiden.


Ønsker alle sammen en fortsatt god førjulstid!

onsdag 16. desember 2009

Deilig med gang

Endelig er denne etterlengtede gangen så og si ferdig.. Bare noen mailingstrøk ute og etterhvert å få en slagbenk inne nå, så er den komplett :)
Det er bare helt nydelig med en stor gang med masse oppbevaringsplass og deilig varmekabler i gulvet!











.......og sprosser må påmonteres....


Den nærmer seg nå 5000 besøkende hos meg nå å skal snart gå i gang med å lage en Giveaway i den forbindelse, Så titt innom igjen!






mandag 7. desember 2009

Ny lykt og telys på glass




Da har jeg endelig fått hengt opp den nye lykta mi.. og har allerede blitt veldig glad i den. Jeg har vurdert å gjøre den om til lampe, men er litt usikker nå. Den er så fin med levende lys i og.
2 krukker fra IKEA har blitt oppbevaring for telys med et lite julebånd rundt.
Jeg har også kjøpt meg et fint hjertesinkbrett. Ble ganske koselig med lys og noen småkongler på.
I morgen er dagen satt av til kjøp av julegaver..puh!
GOD NATT :)

torsdag 3. desember 2009

Ringeklokkehjelp

Aaaah.. Jeg gir opp! Jeg har lyst på en ringeklokke som ikke er trådløs, i hvit plast med mulighet for "Jingle bell" tone! Jeg har lyst på en god gammeldags ringeklokke med ledning, men ikke i messing.. Virker som en umulig oppgave.. Vi har prøvt utallige trådløse ringeklokker, men disse fungerer dårlig selv om noen av disse har kostet en del...
Jeg synes også disse ikke har noe fine trykknapper heller, derfor tenkte jeg meg en ringeklokke som ligner denne:


Denne er fra ebay og kommer fra USA, og derfor tør jeg ikke kjøpe den.. Sånn i forhold til volt osv.

Er det noen der ute som har noe tips til hvor jeg finner en ringeklokke som ikke er trådløs og ikke i plastikk???

Jeg tenkte at jeg skulle begi meg ut på en liten "Giveaway" snart, jeg har jo snart rundet hele 5.000 besøkende.. det er kanskje ikke så mye for mange av dere garvede og flinke bloggdamer, men jeg synes det er kjempestas at jeg har hatt 5.000 stk på besøk :) Denne "Giveawayen" kommer jeg tilbake til senere!

Ha en strålende kveld


Blog Widget by LinkWithin